Ydelser.

Ydelser.

Uanset om du har brug for små tweaks eller en ny dataplatform, så har vi din ryg – og dit dashboard.
Hvis det handler om data i Microsoft-regi, kan vi nemlig hjælpe med det meste.

Rådgivning

Få kyndig vejledning i at udnytte dine data optimalt. Vi hjælper dig fra idé til strategi.

Implementering

Vi bygger dataløsninger og sikrer, at alt spiller sammen, så du selv kan fokusere på forretningen.

Træning

Bliv skarp på Microsoft Fabric, Data Warehouses og Power BI med vores træning, der gør komplekse data tilgængelige og brugbare.

Faglighed.

Power BI.

Vi har mange års erfaring med Power BI og kan hjælpe dig med alt fra opbygning af rapporter til avancerede semantiske modeller, så du får indsigt, der skaber værdi.

Microsoft Fabric.

Med vores ekspertise og framework til Microsoft Fabric gør vi det muligt at bygge robuste løsninger, som integrerer problemfrit med din eksisterende infrastruktur.

Azure.

Foretrækker du at arbejde med Data Factory og andre Azure services, så har vi styr på samspillet. Vi bygger integrationer og automatiseringer, der forenkler komplekse workflows.

SQL Server.

Vi har fået SQL Server ind med modersmælken, og har 100% styr på vores T-SQL. Det resulterer i kode, der eksekverer hurtigere end du kan nå at blinke.

Kimball.

Dimensionel modellering er vores hjemmebane, og vi baserer altid vores løsninger på Kimball’s anerkendte teknikker. Så slipper du for hovedpine, når forretningen pludseligt stiller nye krav.

Exmon.

Med Exmon by TimeXtender hjælper vi virksomheder med at få overblik over deres datakvalitet og skabe kontrolmekanismer, der sikrer pålidelige data.